Streetbasket Idrætsanlæg Aalborg Case Image030

By

Aalborg, Danmark

Produktkategori

Område

Idrettsanlegg

Byggeår

2023

Nye baner for streetbasket ved havnen i Aalborg i Danmark

Ved havnen i Aalborg ble fasilitetene til aktivitetssenteret gradvis nedslitt til en slik grad at baskeballkurvene var farlige å spille på. Det var med andre ord på tide med en renovering av området. TRESS har hjulpet Streetball Aalborg med å gjøre drøm om til virkelighet. Det ble montert 5 nye profesjonelle baner for 3x3 streetbasket.

Streetball Aalborg Fotograf Daniel Brandt22 Case Image
Streetball Aalborg Fotograf Daniel Brandt3 Case Image
Streetball Aalborg Fotograf Daniel Brandt6 Case Image
Streetbasket Idrætsanlæg Aalborg Case Image032

"Vårt formål er å skape et fyrtårn for streetbasket i Aalborg. Jomfru Ane Parken har en sentral plassering, men inntil nå har banene vært i alt for dårlig stand. Med renovering vil vi gjerne skape en driver for alle til å komme seg ut og være aktive og en del av felleskapet. De nye banene er for alle og vi håper at folk vil ta de godt i mot og ta vare på de.

- Magnus Kolind, styreleder i Streetball Aalborg

Baner for 3x3 streetbasket

Baner for 3x3 streetbasket

Banene oppfyller kravene til 3x3 streetbasket og kan derfor brukes til turneringer, fritt spill og kamper. Planen for banene er også at de skal brukes til ulike arrangementer og aktiviteter.

Banen er for alle

Banen er for alle

De nye streetbasket banene kan brukes av både voksne, unge og barn. Det er basketballkurver plassert i forskjellige høyder slik at alle kan være med.

Spesialutstyr i topp kvalitet

Spesialutstyr i topp kvalitet

De nye kurvene, pleksiglassplatene og nettene på de fem nye streetbasket banene er av absolutt toppkvalitet og produsert i vedlikeholdsfrie materialer. Utstyret er spesialløsninger og montert på eksisterende søyler.

TRESS var med fra start til slutt

Gjennom hele prosessen av prosjektet har det vært et tett samarbeid mellom Streetball Aalborg og TRESS. I videoen under kan du få et innblikk av hele prosessen. Helt fra oppstartmøtene til ferdig montering, og åpningsturneringen under DM-uken Aalborg i juni 2023.

Bilder og video av prosjektet: Fotograf Daniel Brandt & Streetball Aalborg

Finn prosjektet!

På kartet vil du se nøyaktig hvor dette prosjektet er lokalisert. Da kan du enkelt finne fram dersom du vil dra og se det i virkeligheten.

Ved å bruke knappene på kartet (+ og -) kan du zoome ut og se andre prosjekt i nærheten. Benytt anledningen til å oppdage og få enda mer inspirasjon fra flere prosjekter i nærheten.

Har du et prosjekt på gang?

Vi hjelper deg gjerne med å gjøre dine ideer om til virkelighet. Kontakt oss for å høre mer om mulighetene - helt uten forpliktelser!

Hva kan vi hjelpe deg med?