Utegym Park Frändefors1 Case Image

By

Frändefors, Sverige

Produktkategori

Område

Park og Fritid

Byggeår

2020

Utegym i Frändefors i Sverige oppmuntrer til spontan trening

Utegym Park Frändefors2 Case Image
Utegym Park Frändefors3 Case Image
Utegym Park Frändefors4 Case Image
Utegym Park Frändefors5 Case Image
Allsidig utegym i parken

Allsidig utegym i parken

Frändefors fikk i 2020 et flott utegym plassert i en park nær en elv. Utegymmet er allsidig og passer både for unge og voksne. Det ble valgt utstyr for styrketrening og trening med egen kroppsvekt som motstand.

Materialer som smelter inn

Materialer som smelter inn

Utegymmet er laget av lerk og det ble lagt treflis som underlag, noe som skaper en trivelig helhet som smelter fint inn i de grønne omgivelsene. Lerketre er et slitesterkt treslag som krever minimalt med vedlikehold og gjør seg godt i vårt nordiske klima.

Satsing på spontanidrett

Satsing på spontanidrett

Byggingen av utegymmet er helt i tiden og gjør det lett for beboerne å være mer aktive på fritiden. Et supert tillegg til de som allerede går, jogger eller sykler i området. Spontan trening for bedre helse!

Produkter i prosjektet

Finn prosjektet!

På kartet vil du se nøyaktig hvor dette prosjektet er lokalisert. Da kan du enkelt finne fram dersom du vil dra og se det i virkeligheten.

Ved å bruke knappene på kartet (+ og -) kan du zoome ut og se andre prosjekt i nærheten. Benytt anledningen til å oppdage og få enda mer inspirasjon fra flere prosjekter i nærheten.

Har du et prosjekt på gang?

Vi hjelper deg gjerne med å gjøre dine ideer om til virkelighet. Kontakt oss for å høre mer om mulighetene - helt uten forpliktelser!

Hva kan vi hjelpe deg med?