Utegym Campus Göteborg1 Case Image

By

Gøteborg, Sverige

Produktkategori

Område

Skole

Byggeår

2021

Naturlig møteplass for trening og sosialt samvær på Chalmers Tekniske Høyskole i Gøteborg i Sverige

Chalmers E-village er en møteplass for entreprenørskap og innovasjon ved Chalmers tekniska högskola i Gøteborg. Våren 2021 ble det planlagt et helt nytt utegym i den tilstøtende Vasaparken. Ideen om utendørstrening er helt i tråd med Chalmersfastigheters visjon om et bærekraftig og inspirerende campusområde.

Som sagt, så gjort: Vi i TRESS planla et sirkelformet treningsområde hvor studenter, forskere og gründere kunne utveksle kunnskap og ideer mens de trente sammen.

Utegym Campus Göteborg5 Case Image
Utegym Campus Göteborg3 Case Image
Utegym Campus Göteborg7 Case Image
Utegym Campus Göteborg8 Case Image
Utegym Campus Göteborg5 Case Image

Trening for kropp og hjerne

Utstyret er valgt med omhu, slik at alle kan finne sitt treningsnivå og kunne variere øvelsene. I midten ligger treningsstativet TressFit hvor skånsom trening med egen kroppsvekt kan utføres. Rundt omkring ble det plassert ulike styrketreningsmaskiner hvor vektene justeres i et lukket og trygt system. En runde her og du har trent styrke med hele kroppen. Med frisk luft i lungene og nytt oksygen i hjernen, har du nå bedre forutsetninger for å yte ditt beste resten av dagen.

Inspirerende miljø

Inspirerende miljø

Ved Chalmers tekniska Högskola i Gøteborg skaper studenter, forskere og ansatte innovasjoner i verdensklasse. For å lykkes kreves det miljøer som fungerer, stimulerer og inspirerer – et oppdrag som hviler på Chalmersfastigheter.

 Trening i hverdagen

Trening i hverdagen

For å takle tempoet i hverdagen er trening en viktig del av campus. Med det nye utegymmet kan alle finne sitt treningsnivå. En perfekt mulighet til å møte nye venner og kolleger eller ta en treningsøkt alene.

Utstyr i verdensklasse

Utstyr i verdensklasse

Chalmersfastigheters mål var å nå ut til så mange utøvere som mulig. Med det nye utstyret er det nå mulig å trene både med egen kroppsvekt og med justerbare vekter.

Utegym Campus Göteborg2 Case Image

Helhetlig, vedlikeholdsfritt og tilgjengelig

Treningsutstyret er pulverlakkert i RAL 8007 Fawn Brown, et utmerket valg for et utegym i en park. Det føles naturlig og smelter inn i miljøet rundt. Maskinene er vandalsikre for best holdbarhet og sertifisert for offentlig utemiljø.

Publikum kan også ta en treningsøkt her, kanskje i forbindelse med løpeturen? Flere og flere oppdager fordelene med å trene utendørs. Som student eller om du har en nyoppstartet bedrift, har gjerne ikke et medlemskap på treningssenter fått plass i budsjettet. Her i Vasaparken kan du trene hele året uten medlemskontingent og du trenger ikke bestille time.

Produkter i prosjektet

Finn prosjektet!

På kartet vil du se nøyaktig hvor dette prosjektet er lokalisert. Da kan du enkelt finne fram dersom du vil dra og se det i virkeligheten.

Ved å bruke knappene på kartet (+ og -) kan du zoome ut og se andre prosjekt i nærheten. Benytt anledningen til å oppdage og få enda mer inspirasjon fra flere prosjekter i nærheten.

Har du et prosjekt på gang?

Vi hjelper deg gjerne med å gjøre dine ideer om til virkelighet. Kontakt oss for å høre mer om mulighetene - helt uten forpliktelser!

Hva kan vi hjelpe deg med?