Outdoor Fitness Skole Tønder02

By

Tønder, Danmark

Produktkategori

Område

Skole

Byggeår

2019

Nytt aktivitetsområde med beachvolleyball og utegym på Det Blå Gymnas i Tønder i Danmark

Solen skinner fra skyfri himmel og sandkorn spretter i alle retninger mens spillerne løper etter ballen. Det er perfekt beachvolley-vær, fredag 20.september 2019 og Tønder Handelsskole innvier skolens nye aktivitetsområde.

Outdoor Fitness Skole Tønder03
Outdoor Fitness Skole Tønder07
Outdoor Fitness Skole Tønder01
Outdoor Fitness Skole Tønder05
Outdoor Fitness Skole Tønder02

HØY AKTIVITET OG MYE SPILLEGLEDE

Etter lengre tids planlegging ble det en gledens dag da snoren endelig kunne klippes og det fine, nye aktivitetsområdet på Campus Tønder ble erklært åpnet. Området, med både beachvolleybane og Crossfit, gir nye muligheter for aktivitet og inviterer til lek og konkurranse. Og ikke bare for studentene, men for hele byens befolkning. Lampene gjør at området også kan brukes når det er mørkt.

”Vi har en stor forhåbning om, at området kan bidrage til stor glæde. At det kan blive et positivt samlingspunkt, også udenfor skoletiden” uttaler Carsten U. Eriksen, direktør for Det Blå Gymnasium

”Aktivitetsområdet giver mulighed for, at eleverne kan være fysisk aktive. Men der er også et socialt aspekt ved det. Vi håber, at de unge vil benytte sig af de nye muligheder” uttaler Solveig Andersen, formann for støtteforeningen Tønder Handelsskoles Venner

 

Et nytt aktivt samlingspunkt for alle

Et nytt aktivt samlingspunkt for alle

”Vi har store forhåpninger om at området kan bidra til stor glede. At det kan være et positivt samlingspunkt, også etter skoletid” uttaler Carsten U. Eriksen, direktør for Det Blå Gymnasium

Idrett og treningsaktiviteter samlet på ett sted

Idrett og treningsaktiviteter samlet på ett sted

Studenter og byens innbyggere kan nå tilbringe fritiden utendørs på beachvolleybanen eller trene på treningsstasjonen TRESSfit og Street Barbell treningsstasjonen.

Allsidig trening med Street Barbell

Allsidig trening med Street Barbell

Treningsstasjonen fra Street Barbell er laget av høy kvalitet og fremstår i et solid og brukervennlig design, som oppfordrer til trening av alle muskelgrupper.

POSITIVT SAMLINGSPUNKT

Tønder Handelsskole er en selvstendig handelsskole med formål å dekke områdets aktuelle og fremtidige behov for yrkes-, merkantil- og allmennutdanning. Skolen er kjent som et godt lærested hvor undervisningen foregår i et moderne og motiverende miljø, der den faglige, sosiale og personlige kompetansen vektes høyt.

Det nye aktivitetsområdet var derfor en helt naturlig forlengelse av skolens anlegg, og det var ikke langt fra tanke til handling. Direktør Carsten U. Eriksen tok initiativ til prosjektet og snart var flere fra nærområdet også involvert. Aktivitetsområdet har dermed blitt en realitet, ved hjelp av en rekke stiftelser og ulike bidragsytere som har finansiert halvparten. Resterende beløp er betalt av skolen.  

Skolen hadde fra oppstarten av prosjektet et tydelig ønske om et nytt aktivitetsområde som skulle kunne romme skolens elever på dagtid og være et positivt samlingspunkt for byens innbyggere etter skoletid.  Gjennom god dialog med TRESS’ konsulent falt valget raskt på en beachvolleybane, et flott TRESSfit styrketreningsanlegg samt en treningsstasjon fra Street Barbell. Street Barbell er et unikt treningssystem med justerbare vekter integrert i produktet.

”Vi havde hele vejen gennem projektet en god dialog med TRESS’ konsulent og montører, og er utrolig glade for det endelige resultat” uttaler Carsten U. Eriksen, direktør for Det Blå Gymnasium

Outdoor Fitness Skole Tønder06

BEACHVOLLEY OG CROSSFIT

Beachvolleyball kan spilles av både jenter og gutter, unge og voksne, og det er raskt og enkelt å komme i gang. Et volleyballstativ og et av markedets sterkeste volleyballnett er den perfekte løsningen for baner i offentlige rom. Man etablerer raskt en bane på 8 x 16 meter, og med en enkel nedstøping av volleyballstativet og montering av volleyballnettet er banen snart klar til bruk.

TRESSfit er et multifunksjonelt treningsanlegg for blant annet Crossfit og funksjonell trening utendørs. Dette er et flott treningsstativ som lar opptil 15 personer trene samtidig. Selve treningssystemet består av 10 byggemoduler som kan kombineres på ulike måter og gir mange forskjellige treningskombinasjoner. TRESSfit kan leveres i pulverlakkert eller galvanisert vedlikeholdsfritt stål.

Treningsstasjonen fra Street Barbell er produsert i høykvalitetsmaterialer og har et solid og brukervennlig design som oppfordrer til trening av alle muskelgrupper. Maskinen kan blant annet brukes til ‘shrugs’ som trener nakkemuskulaturen. Vektskivene er festet til utstyret i et sikkert og lukket system som begrenser tyveri og hærverk. Maskinens maksimale løftevekt er 155 kg.

Produkter i prosjektet

Finn prosjektet!

På kartet vil du se nøyaktig hvor dette prosjektet er lokalisert. Da kan du enkelt finne fram dersom du vil dra og se det i virkeligheten.

Ved å bruke knappene på kartet (+ og -) kan du zoome ut og se andre prosjekt i nærheten. Benytt anledningen til å oppdage og få enda mer inspirasjon fra flere prosjekter i nærheten.

Har du et prosjekt på gang?

Vi hjelper deg gjerne med å gjøre dine ideer om til virkelighet. Kontakt oss for å høre mer om mulighetene - helt uten forpliktelser!

Hva kan vi hjelpe deg med?