Outdoor Fitness Institution Faaborg04

By

Faaborg

Produktkategori

Område

Park

Byggeår

2023

Utendørs rehabilitering for eldre i Faaborg i Danmark

Tømmergården i Faaborg tilbyr en rekke sosiale aktiviteter for eldre, og nå er det også mulighet for trening og rehabilitering på en rekke utendørs treningsstasjoner som er levert av TRESS.

Outdoor Fitness Institution Faaborg01
Outdoor Fitness Institution Faaborg013
Outdoor Fitness Institution Faaborg011
Outdoor Fitness Institution Faaborg03
Bevegelse er viktig

Bevegelse er viktig

Fysisk trening og bevegelse er spesielt viktig for eldre da det hjelper dem til å opprettholde fysiske, mentale og sosiale ferdigheter - og ikke minst evnen til å utføre daglige gjøremål.

Spesielt utvalgte produkter

Spesielt utvalgte produkter

I samarbeid med kunden fant vi de riktige utendørs treningsstasjoenene i tre som passet naturlig inn i det grønne området på Tømmergården.

Tilpasset trening

Tilpasset trening

Treningen tar utgangspunkt i den enkeltes fysiske evne, skader og sykdom. Det er blant annet treningsstasjoner for å trene gange samt stasjoner hvor det trenes i å reise seg fra sittende stilling.

Finn prosjektet!

På kartet vil du se nøyaktig hvor dette prosjektet er lokalisert. Da kan du enkelt finne fram dersom du vil dra og se det i virkeligheten.

Ved å bruke knappene på kartet (+ og -) kan du zoome ut og se andre prosjekt i nærheten. Benytt anledningen til å oppdage og få enda mer inspirasjon fra flere prosjekter i nærheten.

Har du et prosjekt på gang?

Vi hjelper deg gjerne med å gjøre dine ideer om til virkelighet. Kontakt oss for å høre mer om mulighetene - helt uten forpliktelser!

Hva kan vi hjelpe deg med?