Utegym Malmparken Sollentuna 3 Case Image

By

Sollentuna, Sverige

Produktkategori

Område

Park

Byggeår

2024

Mosegrønt utegym i hjertet av svenske Sollentuna

I Svenske Sollentuna finnes det mange utendørs treningssentre å velge mellom. I Malmparken tilbys trening med justerbare treningsmaskiner - inspirerende og utfordrende for alle som ønsker å trene. Her kan du enkelt tilpasse vektene til ditt treningsnivå.

Utegym Malmparken Sollentuna 4 Case Image
Utegym Malmparken Sollentuna 2 Case Image
Utegym Malmparken Sollentuna 9 Case Image
Utegym Malmparken Sollentuna 7 Case Image
Utegym Malmparken Sollentuna 8 Case Image

De justerbare treningsmaskinene er pulverlakkert i RAL 6005 Moss Green. En nydelig mørkegrønn farge som smelter inn sammen med alt det grønne i parken. 

Når du bestiller minst 6 justerbare treningsmaskiner får du fritt fargevalg. Det gir deg muligheten til å lage et unikt utegym med variert utstyr som passer til ditt treningsmiljø.

Se hele utvalget av justerbare treningsmaskiner
Folkehelse

Folkehelse

Å bygge et offentlig utegym gir flere sjansen til å trene uavhengig av økonomi eller treningsnivå. Når man allerede er ute på løpetur er det også perfekt å stoppe opp for litt styrketrening. Det er enkelt å følge instruksjonene ved å skanne QR-koden på maskinene.

Utendørs trening

Utendørs trening

Å trene utendørs er godt for både helse og velvære. Kombinasjonen av trening, pulsøkende aktiviteter og frisk luft gjør underverker for kroppen.

Justerbare treningsmaskiner

Justerbare treningsmaskiner

Treningsmaskinene er enkel å håndtere - også for de som ikke er så erfaren. I et utegym kan du teste de forskjellige maskinene i ditt eget tempo og nivå da alle vektene justeres i et lukket og trygt system.

Flere flotte bilder av prosjektet

Produkter i prosjektet

Finn prosjektet!

På kartet vil du se nøyaktig hvor dette prosjektet er lokalisert. Da kan du enkelt finne fram dersom du vil dra og se det i virkeligheten.

Ved å bruke knappene på kartet (+ og -) kan du zoome ut og se andre prosjekt i nærheten. Benytt anledningen til å oppdage og få enda mer inspirasjon fra flere prosjekter i nærheten.

Har du et prosjekt på gang?

Vi hjelper deg gjerne med å gjøre dine ideer om til virkelighet. Kontakt oss for å høre mer om mulighetene - helt uten forpliktelser!

Hva kan vi hjelpe deg med?