Outdoor Fitness Institution Vejle03 Case Image

By

Vejle, Danmark

Produktkategori

Område

Tak

Byggeår

2023

Crosstrainer på taket av p-huset Cronhammer i Vejle i Danmark

I mai 2023 ble det nye parkeringshuset Cronhammer innviet. P-huset har plass til 1.000 biler og skal bidra til å avlaste trafikken i Vejle sentrum. Byggelederen ønsket å sende et aktivt signal til billistene som parkerer på p p-husets tak. Her er det derfor montert en crosstrainer, hvor man kan trene med utsikt over byen.

Outdoor Fitness Institution Vejle05 Case Image
Outdoor Fitness Institution Vejle03 Case Image
Outdoor Fitness Institution Vejle01 Case Image
Outdoor Fitness Institution Vejle02 Case Image
Et aktivt signal

Et aktivt signal

Crosstraineren er en åpen invitasjon til trening for bilister som parkerer på taket av p-huset. Treningsapparatet er lett tilgjengelig og kan brukes av alle.

Spesialbygd plattform

Spesialbygd plattform

Crosstraineren er montert på en spesialbygd plattform på øvre dekk av parkeringsplassen. Herfra kan du nyte den fine utsikten over byen mens du er i bevegelse.

Matcher p-husets farger

Matcher p-husets farger

Crosstraineren krever minimalt med vedlikehold og er levert i en lakkert rødlig farge som matcher det nye p-huset.

Produkter i prosjektet

Finn prosjektet!

På kartet vil du se nøyaktig hvor dette prosjektet er lokalisert. Da kan du enkelt finne fram dersom du vil dra og se det i virkeligheten.

Ved å bruke knappene på kartet (+ og -) kan du zoome ut og se andre prosjekt i nærheten. Benytt anledningen til å oppdage og få enda mer inspirasjon fra flere prosjekter i nærheten.

Har du et prosjekt på gang?

Vi hjelper deg gjerne med å gjøre dine ideer om til virkelighet. Kontakt oss for å høre mer om mulighetene - helt uten forpliktelser!

Hva kan vi hjelpe deg med?