Aktivitetsområde Norrköping7 Case Image

By

Norrköping, Sverige

Produktkategori

Område

Spontanidrettsplass

Byggeår

2019

Variert utvalg tiltrekker flere til spontanidrett i Norrköping i Sverige

Aktivitetsområde Norrköping6 Case Image
Aktivitetsområde Norrköping3 Case Image
Aktivitetsområde Norrköping9 Case Image
Aktivitetsområde Norrköping10 Case Image
Mer aktivitet med nytt utstyr

Mer aktivitet med nytt utstyr

På Getängens aktivitetsområde i Norrköping i Sverige er utvalget utvidet, og muligheten for spontanidrett på et eksisterende aktivitetsområde har økt. En real oppfriskning med kunstgress, belysning og nytt utstyr vil lokke til aktivitet.

Moderne utstyr

Moderne utstyr

Fra tidligere var det allerede en eldre idrettshall, volleyballbane, basketkurver og boulebane. Området ble utvidet med et moderne utegym, hinderløype og spennende klatresteiner.

Nye mål på kunstgresset

Nye mål på kunstgresset

Den gamle grusbanen ble erstattet med kunstgress, og nye fotballmål og arenamål ble kjøpt inn. De svarte gummiboksene fungerer som tribuner og innbytterbenker.

Produkter i prosjektet

Finn prosjektet!

På kartet vil du se nøyaktig hvor dette prosjektet er lokalisert. Da kan du enkelt finne fram dersom du vil dra og se det i virkeligheten.

Ved å bruke knappene på kartet (+ og -) kan du zoome ut og se andre prosjekt i nærheten. Benytt anledningen til å oppdage og få enda mer inspirasjon fra flere prosjekter i nærheten.

Har du et prosjekt på gang?

Vi hjelper deg gjerne med å gjøre dine ideer om til virkelighet. Kontakt oss for å høre mer om mulighetene - helt uten forpliktelser!

Hva kan vi hjelpe deg med?