Aktivitetsområde Idrettspark Manger 05

By

Manger, Norge

Område

Idrettsplass, Idrettsanlegg

Byggeår

2020

Fartsfylte aktiviteter på Manger IL sin idrettsplass

På Manger i Alver kommune ønsket Manger IL å utnytte plassen sin til fotballbane, men også andre fartsfylte aktiviteter. Dette resulterte i en stor fotballbane, moderne FlowTrack på 42 meter, en buldrestein på 4,45 meter over bakken, og et klassisk utegym med 6 apparater som trenger balanse, mobilitet og muskler for hele kroppen. Her kan unge som gamle samles for spennende aktiviteter.

Flowtrack er en morsom og utfordrende aktivitet for alle aldre og alle typer kjøretøy som sykler, skateboards, sparkesykler og rulleskøyter. Her handler det om å følge banens utforming – over toppene og rundt svingene med pumpende bevegelser. Her er det fokus på teknikk og balanse!

Buldring (fra engelsk boulder, som betyr «stor stein») har blitt en svært populær aktivitet de siste årene, og er klatring på store steiner eller lavere klippevegger. Buldring kan utføres av alle uten behov for spesialutstyr. Dette inviterer til inkluderende lek, fysisk utfordring, samarbeid og moro!

Aktivitetsområde Idrettspark Manger 06
Aktivitetsområde Idrettspark Manger 04
Aktivitetsområde Idrettspark Manger 07
Aktivitetsområde Idrettspark Manger 02
Med over 20 års erfaring som prosjektleder for anlegg i hele norden brenner jeg for å skape aktive og inkluderende utemiljø for store og små. Sammen skaper vi spennende lek- og aktivitetsanlegg!

Prosjektselger

Ole Eidsheim

Telefon: +47 918 18 843

E-post: oe@tress.no

Ulike typer kunstgress

Ulike typer kunstgress

Ulik type bruk krever ulik type kunstgress. Vi hjelper deg med å velge riktig type gress til ditt formål.

FlowTrack

FlowTrack

FlowTrack er en morsom og utfordrende aktivitet for alle aldre og alle typer kjøretøy som sykler, skateboards, sparkesykler og rulleskøyter.

Buldring er gøy!

Buldring er gøy!

Buldring er blitt en populær aktivitet for både store og små, og er en ypperlig måte å kombinere fysisk aktivitet, samarbeid og lek.

Produkter i prosjektet

Finn prosjektet!

På kartet vil du se nøyaktig hvor dette prosjektet er lokalisert. Da kan du enkelt finne fram dersom du vil dra og se det i virkeligheten.

Ved å bruke knappene på kartet (+ og -) kan du zoome ut og se andre prosjekt i nærheten. Benytt anledningen til å oppdage og få enda mer inspirasjon fra flere prosjekter i nærheten.

Har du et prosjekt på gang?

Vi hjelper deg gjerne med å gjøre dine ideer om til virkelighet. Kontakt oss for å høre mer om mulighetene - helt uten forpliktelser!

Hva kan vi hjelpe deg med?