Aktivitetsområde Idre Fjäll8 Case Image

By

Idre, Sverige

Område

Idrettsanlegg, Park og Fritid

Byggeår

2022

Lek og trening i fantastisk fjellmiljø på Idre Fjäll i Sverige

Det hele startet i 1965 da lokale svenske ildsjeler gikk sammen og overbeviste Idre kommune om å danne en stiftelse sammen med Friluftsfrämjandet. Drømmen var å skape arbeidsplasser i reiselivsnæringen, og dette var bare starten på eventyret.

Tanken var å bygge et skianlegg ved Gränjesvålen. Blant enkelte skeptikere ble prosjektet kalt «kommunal galskap», men prosjektet ble fullført. Siden første spadetak i 1967 har Idre Fjäll utviklet seg til å bli et av Sveriges mest populære og familievennlige skidestinasjon. Og fremtidsplaner er det fremdeles mange av!

Aktivitetsområde Idre Fjäll1 Case Image
Aktivitetsområde Idre Fjäll9 Case Image
Aktivitetsområde Idre Fjäll3 Case Image
Aktivitetsområde Idre Fjäll2 Case Image

Familievennlige treningsmuligheter

Helt fra start planla Idre Fjäll sammen med TRESS at aktivitetsområdet skulle oppfylle forventningene til et treningsområde som spenner over generasjoner. Her blir både lokalbefolkningen og turister møtt med mange og spennende treningstilbud. Hele familien kan nå tilbringe tid sammen, der de voksne kan trene og barna kan boltre seg blant lekehus, spill og klatring. Her finnes også varierte treningsutfordringer for idrettsutøvere på alle nivå; fra nybegynnere til profesjonelle.

Uteaktiviteter for hele familien

Uteaktiviteter for hele familien

Idre Fjälls siste satsing på sommersesongen er et fantastisk utendørs aktivitetsområde med stort utvalg for både små og store besøkende. En perfekt blanding av trening og lek.

Lek og trening med en fantastisk utsikt

Lek og trening med en fantastisk utsikt

Den nye lekeplassen og treningsanlegget har en magisk utsikt. Her blir trening og lek som balsam for kropp og sjel.

Varierte treningsmuligheter

Varierte treningsmuligheter

Uansett om du foretrekker ballsport, styrketrening, klatring eller ninjatrening, kan du finne din favoritt på Idre Fjälls nye utendørsanlegg.

Aktivitetsområde Idre Fjäll6 Case Image

Treningsanlegg med unik utsikt

Vi i Tress jobbet sammen med Idre Fjäll for å oppfylle drømmen om en trenings- og lekeplass for mennesker med ulike forutsetninger. Akkurat i tide til sommersesongen 2022, stod det nye anlegget klart. Her er det nå blant annet padelbaner, multiarena, klatresteiner, utendørs treningsstudio, basseng, lekeplass og en unik OCR-bane utviklet i samarbeid med Element Fitness.

Flere flotte bilder av prosjektet

Aktivitetsområde Idre Fjäll10 Case Image

Ta en pause på matchende benker

Den storslåtte utsikten er et fantastisk supplement til variasjonen av utstyr. For å binde hele området sammen finnes det lekkert designede benker fra Mobilis Design. Du kan lese mer om parkmøblene her mens du tar en pause fra treningen. Idre Fjäll vil være et attraktivt reisemål i mange år fremover- både på sommer- og vinterstid!

Produkter i prosjektet

Finn prosjektet!

På kartet vil du se nøyaktig hvor dette prosjektet er lokalisert. Da kan du enkelt finne fram dersom du vil dra og se det i virkeligheten.

Ved å bruke knappene på kartet (+ og -) kan du zoome ut og se andre prosjekt i nærheten. Benytt anledningen til å oppdage og få enda mer inspirasjon fra flere prosjekter i nærheten.

Har du et prosjekt på gang?

Vi hjelper deg gjerne med å gjøre dine ideer om til virkelighet. Kontakt oss for å høre mer om mulighetene - helt uten forpliktelser!

Hva kan vi hjelpe deg med?