Aktivitetsområde Skole Årstad2

By

Bergen, Norge

Område

Skole

Byggeår

2021

Fysisk aktivitet mellom skoletimene på Årstad Videregående skole i Bergen

Ved Årstad Videregående skole i Bergen, finner du et stort TressFit apparat som inviterer til fysisk aktivitet for elevene. Både TressFit og basketballstativ er levert i skolens egenvalgte RAL-farger, og sklir sømløst inn i omgivelsene. Et perfekt sted å holde hode og kropp i aktivitet mellom skoletimene!

Aktivitetsområde Skole Årstad
Aktivitetsområde Skole Årstad2
Aktivitetsområde Skole Årstad3
Aktivitetsområde Skole Årstad1
Med over 20 års erfaring som prosjektleder for anlegg i hele norden brenner jeg for å skape aktive og inkluderende utemiljø for store og små. Sammen skaper vi spennende lek- og aktivitetsanlegg!

Prosjektselger

Ole Eidsheim

Telefon: +47 918 18 843

E-post: oe@tress.no

Fyll energitanken utendørs

Fyll energitanken utendørs

Lange dager på skolebenken kan gjøre elever tung i hodet, og å trene utendørs hjelper på å få i gang hjernen og gjøre den klar til ny læring. På Årstad videregående skole får elevene en verdifull pause for kropp og sinn i TressFit!

Utendørs trening

Utendørs trening

TressFit er et multifunksjonelt treningsstativ for både nybegynnere og erfarne, ungdom og voksne. Med sitt stilrene design og mange treningsmuligheter er dette et svært populært apparat i skolegården, både før og etter skoletid!

Erfaring og samarbeid

Erfaring og samarbeid

I dette prosjektet har kunnskapen til våre erfarne og dyktige prosjektselgere, i møte med skolens ønsker og innspill, ført til en aktivitetsplass som byr på aktivitet til bruk i mange år fremover.

Produkter i prosjektet

Finn prosjektet!

På kartet vil du se nøyaktig hvor dette prosjektet er lokalisert. Da kan du enkelt finne fram dersom du vil dra og se det i virkeligheten.

Ved å bruke knappene på kartet (+ og -) kan du zoome ut og se andre prosjekt i nærheten. Benytt anledningen til å oppdage og få enda mer inspirasjon fra flere prosjekter i nærheten.

Har du et prosjekt på gang?

Vi hjelper deg gjerne med å gjøre dine ideer om til virkelighet. Kontakt oss for å høre mer om mulighetene - helt uten forpliktelser!

Hva kan vi hjelpe deg med?