Aktivitetsområde Skole Herning01 Case Image

By

Herning, Danmark

Produktkategori

Område

Skole

Byggeår

2017

Aktive utearealer ved Herningsholm Handelshøyskole i Danmark

Handelshøyskolen Herningsholm ønsket å gjøre det mer attraktivt for elevene å være i fysisk aktivitet på skolens uteområder både i friminuttene og etter skoletid. I 2017 leverte vi derfor vårt populære treningsstativ for utendørs trening, TRESSfit, og en av våre populære ballbinger i lerk.

Aktivitetsområde Skole Herning10 Case Image
Aktivitetsområde Skole Herning11 Case Image
Aktivitetsområde Skole Herning05 Case Image
Aktivitetsområde Skole Herning03 Case Image
Aktive utearealer

Aktive utearealer

Herningsholm Handelshøyskole ønsket å bruke skolens utearealer til fasiliteter som kunne inspirere skolens elever til å være mer aktive både i friminuttene og etter skoletid.

TRESSfit for alle

TRESSfit for alle

TRESSfit Pro er et multifunksjonelt treningsstativ som kan brukes til blant annet crossfit, tøying og eksplosive treningsøvelser med egen kroppsvekt. Her kan opptil 15 personer trene samtidig.

Ballbinge i lerk

Ballbinge i lerk

Den store ballbingen med gjerder som er laget av lerk byr på rikelig med muligheter for ulike typer ballspill. Banen brukes hver eneste dag.

Produkter i prosjektet

Finn prosjektet!

På kartet vil du se nøyaktig hvor dette prosjektet er lokalisert. Da kan du enkelt finne fram dersom du vil dra og se det i virkeligheten.

Ved å bruke knappene på kartet (+ og -) kan du zoome ut og se andre prosjekt i nærheten. Benytt anledningen til å oppdage og få enda mer inspirasjon fra flere prosjekter i nærheten.

Har du et prosjekt på gang?

Vi hjelper deg gjerne med å gjøre dine ideer om til virkelighet. Kontakt oss for å høre mer om mulighetene - helt uten forpliktelser!

Hva kan vi hjelpe deg med?