Aktivitetsområde Skole Dybvad07 Case Image

By

Dybvad, Danmark

Område

Skole

Byggeår

2023

Aktivitet knytter sammen skole og hall i Dybvad i Danmark

I Dybvad i Vendsyssel var det et ønske om å skape en større sammenheng mellom skolen og idrettshallen som hadde vært adskilt med gjerde og mur. Området er nå blitt knyttet sammen til et åpent aktivtetsområde til skolens elever og idrettshallens brukere. 

Aktivitetsområde Skole Dybvad05 Case Image
Aktivitetsområde Skole Dybvad01 Case Image
Aktivitetsområde Skole Dybvad11 Case Image
Aktivitetsområde Skole Dybvad04 Case Image
Prosjektets visjon

Prosjektets visjon

Prosjektets visjon var å skape en samlingsplass mellom skole og hall ved å knytte sammen eksisterende, men separate, utearealer til et felles aktivtetsområde.

Noe for alle

Noe for alle

Det nye aktivitetsområdet tilretteleger for flere aldersgrupper og interesser med utegym, trampoliner, område for ballspill og gode sitteplasser.

Tilgjengelig for alle

Tilgjengelig for alle

Området er innredet med utstyr av høy kvalitet. Både skolens elever og idrettsklubben kan benytte seg av fasilitetene fra kl. 07.00-22.00

Flere flotte bilder av prosjektet

Produkter i prosjektet

Finn prosjektet!

På kartet vil du se nøyaktig hvor dette prosjektet er lokalisert. Da kan du enkelt finne fram dersom du vil dra og se det i virkeligheten.

Ved å bruke knappene på kartet (+ og -) kan du zoome ut og se andre prosjekt i nærheten. Benytt anledningen til å oppdage og få enda mer inspirasjon fra flere prosjekter i nærheten.

Har du et prosjekt på gang?

Vi hjelper deg gjerne med å gjøre dine ideer om til virkelighet. Kontakt oss for å høre mer om mulighetene - helt uten forpliktelser!

Hva kan vi hjelpe deg med?