Multiarena Skola Vännäsby6 Case Image

By

Vännäsby, Sverige

Produktkategori

Område

Skole

Byggeår

2021

Tilpasset ballbinge i Vännäsby i Sverige med mange muligheter

Multiarena Skola Vännäsby1 Case Image
Multiarena Skola Vännäsby5 Case Image
Multiarena Skola Vännäsby4 Case Image
Multiarena Skola Vännäsby7 Case Image
Tilpasset arena

Tilpasset arena

Ballbinge Ibrox av lerk og galvanisert stål, her i spesialdesign med lavere langsider. Alle hjørner er 45 grader, noe som betyr at ballen alltid er i bevegelse. Visste du at vi kan tilpasse ballbingene våre til ditt spesifikke prosjekt?

Brukervennlig

Brukervennlig

Denne ballbingen er brukervennlig og tilgjengelighetstilpasset med blant annet høydejusterbare basketkurver. To hjørner kan åpnes slik man enkelt kan gå inn og ut av banen.

Spontane muligheter

Spontane muligheter

Her er det mange muligheter for spontanidrett og aktiviteter i skoletiden og etter skoletid. Spill landhockey, håndball, fotball og basket, og hvorfor ikke stå på skøyter om vinteren?

Produkter i prosjektet

Finn prosjektet!

På kartet vil du se nøyaktig hvor dette prosjektet er lokalisert. Da kan du enkelt finne fram dersom du vil dra og se det i virkeligheten.

Ved å bruke knappene på kartet (+ og -) kan du zoome ut og se andre prosjekt i nærheten. Benytt anledningen til å oppdage og få enda mer inspirasjon fra flere prosjekter i nærheten.

Har du et prosjekt på gang?

Vi hjelper deg gjerne med å gjøre dine ideer om til virkelighet. Kontakt oss for å høre mer om mulighetene - helt uten forpliktelser!

Hva kan vi hjelpe deg med?