Hinderbana Skola Borås1 Case Image

By

Borås, Sverige

Produktkategori

Område

Skole

Byggeår

2020

Militær trening til politiets aspiranter i Borås i Sverige

Viskadalens Folkehøyskole ligger vakkert til i Viskans dal i hjertet av Sjuhäradsbygden i Sverige. Skolen tilbyr blant annet etterutdanning, faglig- og politisk fjernundervisning og kortere folkehøyskolekurs. Alt plassert i et stille og fredelig studiemiljø.

Politiforberedende utdanning

Folkhögskolan har blant annet en politiforberedende utdanning som retter seg mot de som har tenkt å søke politiutdanning, og som ønsker å utdanne seg og gjøre sitt ytterste for å forberede opptaksprosessen og det tøffe politiyrket. For å tilby elevene ulike opplæringselementer under politiets forberedelsestrening begynte planene om en hinderløype å dukke opp.

Hinderbana Skola Borås4 Case Image
Hinderbana Skola Borås2 Case Image
Hinderbana Skola Borås3 Case Image
Hinderbana Skola Borås6 Case Image
Hinderbana Skola Borås 1000Px Skiss

Forslag og tegninger i 3D

Skolen hadde et ubrukt grøntområde hvor en hinderløype passet perfekt og her ble første kontakt tatt med Tress for å få hjelp til planlegging og bygging av den nye hinderløypen. Etter et første møte på stedet kom vi i Tress med et forslag til en hinderløype med varierende hinder som egner seg for denne typen militærtrening. Det ble produsert og presentert en detaljert 3D-tegning som gjorde det lettere for kunden å visualisere hvordan hinderløypen skulle se ut.

Hinderbana Skola Borås5 Case Image

Totalentreprise gjør det enklere for kunden

Spaden ble satt i jorden våren 2020 og vi i Tress hadde totalentreprise, som omfattet grunnarbeid, levering og montering av alt utstyr og legging av fallbeskyttelse i form av treflis. Dette gikk veldig smidig og enkelt for kunden hele veien fra første kontakt og frem til ferdig prosjekt.

Hinderbana Skola Borås7 Case Image

Militær trening

Fornøyde studenter kan nå trene på en toppklasses og utfordrende Militær hinderløype og forberede seg til å gjennomføre de tøffe opptakskravene til Politihögskolan. Gjennom personlig coaching gis studentene de beste mulighetene til å forberede seg fysisk i forkant av opptaksprosessen.

Grunntanken med militær trening er å trene både styrke, smidighet og koordinasjon. Hinderløypen passer både for ungdom og voksne og gir en allsidig og variert trening utendørs, samtidig som det er en skikkelig morsom utfordring.

Militær hinderløype til elevene

Militær hinderløype til elevene

Fornøyde studenter kan nå trene på en toppklasses og utfordrende Militær hinderløype og forberede seg til å gjennomføre de tøffe opptakskravene til Politihögskolan.

TRESS som total entreprenør

TRESS som total entreprenør

Våren 2020 ble spaden satt i jorden og TRESS Sverige var total entreprenør, som omfattet grunnarbeid, levering og montering av alt utstyr og legging av fallunderlag. Dette var svært smidig og enkelt for kunden fra start til slutt.

Forberedende trening

Forberedende trening

For å tilby elevene ulike treningsmoment under politiets forberedelsestrening begynte planene om en hinderløype å dukke opp.

Produkter i prosjektet

Finn prosjektet!

På kartet vil du se nøyaktig hvor dette prosjektet er lokalisert. Da kan du enkelt finne fram dersom du vil dra og se det i virkeligheten.

Ved å bruke knappene på kartet (+ og -) kan du zoome ut og se andre prosjekt i nærheten. Benytt anledningen til å oppdage og få enda mer inspirasjon fra flere prosjekter i nærheten.

Har du et prosjekt på gang?

Vi hjelper deg gjerne med å gjøre dine ideer om til virkelighet. Kontakt oss for å høre mer om mulighetene - helt uten forpliktelser!

Hva kan vi hjelpe deg med?