Lekeplass Borettslag Søreide Case Image05

By

Bergen, Norge

Produktkategori

Område

Borettslag

Byggeår

2023

Naturtro og tidløs lekeplass i fellesområdet til Sameiet Radialen Terrasse

I sameiet Radialen Terrasse på Søreidgrend i Bergen, oppgraderte vi fellesområdet med apparater i flere tilgjengelige soner. Her er det rom for aktiv lek, trening, balanse, klatring og rollelek. Plassen er utnyttet til lekeapparater med høy lekeverdi, som er til glede for både små og store.

Sameiet ønsket en lekeplass som sklir naturlig inn i de grønne omgivelsene, så her er det fokusert på kvalitetsapparater i lerk og naturtro farger. Sonene er delt inn i organiske former. En klassisk og vedlikeholdsfri lekeplass til glede i mange år fremover!

Lekeplass Borettslag Søreide Case Image01
Lekeplass Borettslag Søreide Case Image03
Lekeplass Borettslag Søreide Case Image02
Lekeplass Borettslag Søreide Case Image04
Med over 20 års erfaring som prosjektleder for anlegg i hele norden brenner jeg for å skape aktive og inkluderende utemiljø for store og små. Sammen skaper vi spennende lek- og aktivitetsanlegg!

Prosjektselger

Ole Eidsheim

Telefon: +47 918 18 843

E-post: oe@tress.no

Naturtro apparater

Naturtro apparater

Lekeplassen hos Radialen terrasse sklir naturlig inn i omgivelsene, og gir et pent og tidløst uttrykk.

Høy lekeverdi

Høy lekeverdi

Det er fokusert på å utnytte overflatene best mulig, og å få mest mulig lekeverdi inn på lekeplassen. Apparatene er spesielt valgt ut for å by på ulik aktivitet, alt fra klatring og mobilitet, til rollespill og fantasi.

Erfaring og samarbeid

Erfaring og samarbeid

I dette prosjektet har kunnskapen til våre erfarne og dyktige prosjektselgere, i møte med beboernes ønsker og innspill, ført til en lekeplass som byr på aktivitet til bruk i mange år fremover.

Se flere bilder av prosjektet

Produkter i prosjektet

Finn prosjektet!

På kartet vil du se nøyaktig hvor dette prosjektet er lokalisert. Da kan du enkelt finne fram dersom du vil dra og se det i virkeligheten.

Ved å bruke knappene på kartet (+ og -) kan du zoome ut og se andre prosjekt i nærheten. Benytt anledningen til å oppdage og få enda mer inspirasjon fra flere prosjekter i nærheten.

Har du et prosjekt på gang?

Vi hjelper deg gjerne med å gjøre dine ideer om til virkelighet. Kontakt oss for å høre mer om mulighetene - helt uten forpliktelser!

Hva kan vi hjelpe deg med?