Lekplats Hinderbana Park Skövde2 Case Image

By

Skövde, Sverige

Produktkategori

Område

Boligområde, Park og Fritid

Byggeår

2020

Oppgradert parkmiljø med lekeplass og utegym i Skövde i Sverige

Lekplats Hinderbana Park Skövde6 Case Image
Lekplats Hinderbana Park Skövde4 Case Image
Lekplats Hinderbana Park Skövde1 Case Image
Lekplats Hinderbana Park Skövde5 Case Image
Lekplats Hinderbana Park Skövde7 Case Image

Utfordrende hinderløype

Ved siden av lekeplassen ble det anlagt en hinderløype og egne treningsmoduler for dips, situps og lignende øvelser. Her er blant annet klatrehinder, balansehindre og armgang. Utfordrende og skånsom trening ved å bruke egen kroppsvekt.

Optimalisert lekeplass

Optimalisert lekeplass

I Skövde hadde man en helhetlig tilnærming da parken ved de nye blokkene ble planlagt. Lekeplassen ble supplert med et utegym og matchende parkmøbler. Dette gjorde området til en attraktiv møteplass.

Aktivitetsområde for alle

Aktivitetsområde for alle

Det ble skapt et kombinert aktivitetsområde for trening, lek og rekreasjon, hvor alle kan finne noe de har lyst til å drive med. Drikke kaffe, trene, klatre, huske eller bare være sammen med venner.

Matchende parkmøbler

Matchende parkmøbler

Parkmøblene fra Mobilis Design passer fint inn i parkmiljøet. SCORPIUS-møblene matcher boligenes fasade i tre og balkongenes gelender i lakkert stål. Fargen på møblene ble valgt etter fargen på boligenes ståldetaljer.

Lekplats Hinderbana Park Skövde8 Case Image

Parkmøbler fra Mobilis Design

For de som bare vil ha et øyeblikk med avslapning eller kanskje en matbit etter trening, er det bare å sette seg ned ved møbelsettet eller på den doble loungebenken. Møblene fra SCORPIUS-serien har samme tresort og farge som hinderløypen og matcher også tre- og ståldetaljene på boligene.

Produkter i prosjektet

Finn prosjektet!

På kartet vil du se nøyaktig hvor dette prosjektet er lokalisert. Da kan du enkelt finne fram dersom du vil dra og se det i virkeligheten.

Ved å bruke knappene på kartet (+ og -) kan du zoome ut og se andre prosjekt i nærheten. Benytt anledningen til å oppdage og få enda mer inspirasjon fra flere prosjekter i nærheten.

Har du et prosjekt på gang?

Vi hjelper deg gjerne med å gjøre dine ideer om til virkelighet. Kontakt oss for å høre mer om mulighetene - helt uten forpliktelser!

Hva kan vi hjelpe deg med?