Spontanidrottsplats Svensbyn5 Case Image

By

Svensbyn, Sverige

Produktkategori

Område

Park og Fritid, Idrettsanlegg

Byggeår

2017

Inspirerende aktivitetsområde i Svensby i Sverige

På aktivitetsområdet til Svensby Sportsklubb i Sverige er det masse av muligheter for bevegelse, uansett om man foretrekker skating, parkour, klatring eller utendørs trening. Her er det skapt et aktiviteter møtested hvor, hvor barn, unge og voksne kan møtes og dyrke spontanidrett i forskjellige former.

Spontanidrottsplats Svensbyn6 Case Image
Spontanidrottsplats Svensbyn4 Case Image
Spontanidrottsplats Svensbyn8 Case Image
Spontanidrottsplats Svensbyn2 Case Image
Nærmiljøanlegg

Nærmiljøanlegg

Svensby Sportsklubb bygget selv en ny, attraktiv møteplass hvor barn, unge og voksne kan møtes til lek og aktivitet i ulike former. Her kan alle finne sin favorittaktivitet.

Skatepark for alle aldre

Skatepark for alle aldre

Skateparken er en populær møteplass for alle kickbike- og skateboardfantaster. Åtte ramper står klare for å overvinnes! Skatemodulene er vedlikeholdsfrie og nye triks kan raskt læres.

Utegym, parkour og klatring

Utegym, parkour og klatring

Her finnes også et utegym med stasjoner i tre, og en TRESSfit-stasjon for øvelser med egen kroppsvekt. Parkour-elskeren kan slå seg løs på blocks og rails, og liker du å klatre må du prøve TRESS Klatrekube!

Produkter i prosjektet

Finn prosjektet!

På kartet vil du se nøyaktig hvor dette prosjektet er lokalisert. Da kan du enkelt finne fram dersom du vil dra og se det i virkeligheten.

Ved å bruke knappene på kartet (+ og -) kan du zoome ut og se andre prosjekt i nærheten. Benytt anledningen til å oppdage og få enda mer inspirasjon fra flere prosjekter i nærheten.

Har du et prosjekt på gang?

Vi hjelper deg gjerne med å gjøre dine ideer om til virkelighet. Kontakt oss for å høre mer om mulighetene - helt uten forpliktelser!

Hva kan vi hjelpe deg med?