Utegym Park Boden2 Case Image

By

Boden, Sverige

Produktkategori

Område

Park og Fritid

Byggeår

2020

Nordgymmet - et ønskeprosjekt i Boden i Sverige

Nordgymmet ligger helt fantastisk til i Boden i Sverige, rett ved vannet. Dette er et populært møtepunkt som bodenserne kan være stolte av.

Det var Sparebanken Nord som sponset byggingen av utegymmet, derav navnet Nordgymmet, som nå administreres videre av Boden kommune. Ved planleggingen fikk de hjelp av TRESS Sverige sin konsulent Fredrik for å skape et så optimalt utegym som mulig. 

Utegym Park Boden4 Case Image
Utegym Park Boden 1000Px2 Case Image
Utegym Park Boden5 Case Image
Utegym Park Boden 1000Px3 Case Image

"Trening og rekreasjon i et fantastisk miljø!"

Christoffer Larsson, Boden kommune

Utegym Park Boden3 Case Image

Det var et etterlengtet utendørs treningsstudio hvor det nå finnes utstyr for alle aldre. På det grønne treningsstativet kan du gjøre mange forskjellige øvelser med egen kroppsvekt som motstand. Det er både skånsomt og effektivt.

Utegym Park Boden 1000Px Case Image

Flere av treningsstasjonene i tre finnes med to ulike vekter for både lettere og tyngre trening. Noen av stasjonene er også tilrettelagt for tilgjengelighet. Det er også rom for tøying og hvile mellom øvelsene.

Etterlengtet utegym

Etterlengtet utegym

Ønskeprosjektet Nordgymmet ble innviet i juli 2020 på Kvarnängen i Boden, et friluftsområde som ligger vakkert til ved vannet. Dette er et populært samlingssted med arrangementer og aktivteter for alle bodensere.

Utstyr for alle

Utstyr for alle

På utegymmet er det Tressfit-stativ for helkroppstrening, treningsstudio for senior og treningsstasjoner med vekter for knebøy, benkpress, skulderpress og mer.

Musikk og belysning

Musikk og belysning

Benkebordene gir hvile mellom øvelsene og grillhuset brukes mye året rundt. Man kan lytte til musikk via bluetooth i musikkboksen, og på kvelden er belysningen slått på - noe som gjør at utegymmet også kan benyttes i den mørke årstiden.

Produkter i prosjektet

Finn prosjektet!

På kartet vil du se nøyaktig hvor dette prosjektet er lokalisert. Da kan du enkelt finne fram dersom du vil dra og se det i virkeligheten.

Ved å bruke knappene på kartet (+ og -) kan du zoome ut og se andre prosjekt i nærheten. Benytt anledningen til å oppdage og få enda mer inspirasjon fra flere prosjekter i nærheten.

Har du et prosjekt på gang?

Vi hjelper deg gjerne med å gjøre dine ideer om til virkelighet. Kontakt oss for å høre mer om mulighetene - helt uten forpliktelser!

Hva kan vi hjelpe deg med?