Utegym Campus Umeå3 Case Image

By

Umeå, Sverige

Produktkategori

Område

Skole

Byggeår

2020

Utendørs treningsstudio gjør det livlig på campus i Sverige

Utegymmet er laget for at alle skal kunne trene; menn, kvinner, eldre, yngre og også funksjonshemmede og rullestolbrukere. Maskinene er utstyrt med justerbare vekter - fra lette til tunge i et lukket system, slik at alle kan trene på sitt nivå, uavhengig av fysiske forutsetninger. Disse 10 treningsmaskinene gir over 30 forskjellige øvelser som lar deg trene hele kroppen. Ved hjelp av instruksjoner og videoer tilgjengelig på maskinene er det enkelt selv for helt uerfarne å tørre å trene.

Utegym Campus Umeå1 Case Image
Utegym Campus Umeå4 Case Image
Utegym Campus Umeå7 Case Image
Utegym Campus Umeå5 Case Image

"Detta utegym blev så bra att man inte kan tro att det är sant!"

- Conny Tärnklev, rektor och lärare vid Polisutbildningen i Umeå

Utegym Campus Umeå2 Case Image

Tren i alt slags vær og selv når det er mørkt

De 10 treningsmaskinene er utrustet med både tak og belysning. Noe som gjør at man kan trena selv ved dårlig vær og på kveldstid. Belysningen gir også en trygghet da området lyses godt opp. Underlaget på bakken gir ordentlig godt feste slik at man kjenner seg trygg og stabil under treningsøkten. Under pandemin var det også flere som ville trena ute og ikke inne slik som de har gjort tidligere. Det kjennes også bedre ut å trene ute i den friske luften!

Bredt samarbeid resulterte i et utegym

Bredt samarbeid resulterte i et utegym

Idrettshøyskolen er glade for arbeidet studenter og representanter fra Polisutbildningen har bidratt med. Takket være deres arbeid og prosjektets finansiører kunne utegymmet innvies på Polisutbildningens 20-årsjubileum 2.oktober 2020.

Merverdi for alle på campus

Merverdi for alle på campus

Utegymmet oppfordrer både studenter og ansatte til å bli mer fysisk aktive, og nye studenter kan også tiltrekkes til å søke seg til Umeå universitet.

Tre områder med trening

Tre områder med trening

Et komplett utegym med 10 faste treningsstasjoner med justerbare vekter, en 400-meters løpebane rundt kunstgresset og på det tredje området er det en TRESSfit.

Utegym Campus Umeå3 Case Image

Utegym for både studenter, ansatte og allmennheten

Å kunne tilby publikum dette utegymmet gir en stor fordel for hele kommunen. Dette området er for alle innbyggerne og fremmer økt fysisk aktivitet og bevegelse, noe som er viktig i dag som så mange av oss har stillesittende arbeidshverdager. Treningsapparatene er enkle å forstå og gjør det enkelt selv for brukere som ikke har tidligere erfaring med trening på treningsstudio.

Utegym Campus Umeå6 Case Image

Funksjonell trening for hele kroppen med TRESSfit

Ved siden av de 10 treningsmaskinene finner du en treningsstasjon kalt TRESSfit, hvor du kan utøve funksjonell trening med egen kroppsvekt. Her finnes det mange muligheter for å forbedre både styrke, smidighet og balanse. Armgang, sit-ups og dips er populære øvelser som denne treningsstasjonen kan tilby. Mange studenter ønsker å kunne trene, men har kanskje ikke økonomi til å inngå medlemskap på et treningssenter. Da er et utegym den perfekte løsningen!

Året rundt i alt slags vær

Street Barbell kan stå ute året rundt i alt slags vær. I Umeå kan det bli litt ekstra oppvarming i form av snømåking før selve treningen starter. På hver maskin er det forslag til ulike øvelser du kan gjøre. Du ser også tydelig hvilke ulike muskelgrupper som aktiveres. Skanner du QR-kodene med telefonen din blir du ført til YouTube, hvor du kan se videoer om hvordan du gjør de ulike øvelsene.

Produkter i prosjektet

Finn prosjektet!

På kartet vil du se nøyaktig hvor dette prosjektet er lokalisert. Da kan du enkelt finne fram dersom du vil dra og se det i virkeligheten.

Ved å bruke knappene på kartet (+ og -) kan du zoome ut og se andre prosjekt i nærheten. Benytt anledningen til å oppdage og få enda mer inspirasjon fra flere prosjekter i nærheten.

Har du et prosjekt på gang?

Vi hjelper deg gjerne med å gjøre dine ideer om til virkelighet. Kontakt oss for å høre mer om mulighetene - helt uten forpliktelser!

Hva kan vi hjelpe deg med?