Utegym Skola Katrineholm3 Case Image

By

Katrineholm, Sverige

Produktkategori

Område

Skole

Byggeår

2020

Utegym og hinderløyper i Katrineholm i Sverige

I Katrineholm i Sverige ser man ingen hinder, bare muligheter. Er dette da en hinderløype eller en mulighetsløype? En mulighet til å forbedre folkehelsen er det helt garantert!

Utegym Skola Katrineholm2 Case Image
Utegym Skola Katrineholm4 Case Image
Utegym Skola Katrineholm5 Case Image
Utegym Skola Katrineholm3 Case Image
Et betydningsfullt tillegg

Et betydningsfullt tillegg

Utegymmet og hinderløypen ble et viktig tillegg til alle idrettsutøverne i området- med svømmehall, idrettshall, fotballarena, bandyhall og Dufveholmsskolan i umiddelbar nærhet.

Hinderløype eller mulighetsløype?

Hinderløype eller mulighetsløype?

I Katrineholm ser man ingen hinder, bare muligheter. Er dette da en hinderløype eller en mulighetsløype? En mulighet til å forbedre folkehelsen er det helt garantert!

Godkjent kvalitetsbane

Godkjent kvalitetsbane

Mange kommuner bygger egne hinderløyper som ikke er godkjent. I Katrineholm er sikkerhet og holdbarhet viktig, så her valgte de en godkjent hinderløype av høyeste kvalitet.

Utegym Skola Katrineholm 1200Px Case Image

Her har farge og form virkelig fått fritt spillerom!

I tilknytning til hinderløypen og utegymmet ble det plassert parkmøbler fra Mobilis Design. S-formede benker og loungemoduler er pulverlakkert i samme herlige farge som treningsstasjonene med justerbare vekter. Her er det en oransje tråd gjennom hele området.

Toppkarakter fra turnklubben

Da hinderløypen ble innviet fikk den toppkarakter av gymnastene; banen opplevdes både morsom og interessant. Også elevene ved den videregående skolen satt pris på hinderløypen som et viktig tillegg til gymtimene.

Å kunne trene både styrke og kondisjon utendørs gjør at flere kan komme i gang med hverdagstreningen. Området er åpent for alle, både erfarne og nybegynnere. Bare sett i gang, instruksjoner er tilgjengelige på hver stasjon.

Produkter i prosjektet

Finn prosjektet!

På kartet vil du se nøyaktig hvor dette prosjektet er lokalisert. Da kan du enkelt finne fram dersom du vil dra og se det i virkeligheten.

Ved å bruke knappene på kartet (+ og -) kan du zoome ut og se andre prosjekt i nærheten. Benytt anledningen til å oppdage og få enda mer inspirasjon fra flere prosjekter i nærheten.

Har du et prosjekt på gang?

Vi hjelper deg gjerne med å gjøre dine ideer om til virkelighet. Kontakt oss for å høre mer om mulighetene - helt uten forpliktelser!

Hva kan vi hjelpe deg med?