Outdoor Fitness Park Horsens04 Case Image

By

Horsens, Danmark

Produktkategori

Område

Park og Fritid

Byggeår

2021

Utendørs trening og klatrelek i Bakkelunden i Danmark

Fra søppelfylling til aktiv bypark! Parkområdet Bakkelunden er satt opp der det tidligere var et deponi. Området byr blant annet på utendørs trening og klatrelek på buldrestein levert av TRESS.

Outdoor Fitness Park Horsens09 Case Image
Outdoor Fitness Park Horsens03 Case Image
Outdoor Fitness Park Horsens07 Case Image
Outdoor Fitness Park Horsens05 Case Image
Fra deponi til bypark

Fra deponi til bypark

Hosens kommune ønsket å gjøre om et tidligere deponi i sentrum til et parkområde til innbyggerne. Bakkelunden tilbyr blant annet utendørs trening og buldresteiner som er levert av TRESS.

Buldrestein

Buldrestein

De to klatresteinene er ikke lett å overse - og inviterer til spontan bevegelse for både barn, unge og voksne. Det kreves ikke noe klatreutstyr for å klatre på buldresteinene så det er bare til å klatre opp og ned - og utfordre grensene.

WoodFit

WoodFit

Et område av Bakkelunden er innredet med utendørs treningingsutstyr fra vår WoodFit-serie. Området kan brukes spontant av forbipasserende på løpeturer eller på sykkelturer. Her kan man utfordre både styrken, koordinasjonen og balansen.

Flere flotte bilder av prosjektet

Produkter i prosjektet

Finn prosjektet!

På kartet vil du se nøyaktig hvor dette prosjektet er lokalisert. Da kan du enkelt finne fram dersom du vil dra og se det i virkeligheten.

Ved å bruke knappene på kartet (+ og -) kan du zoome ut og se andre prosjekt i nærheten. Benytt anledningen til å oppdage og få enda mer inspirasjon fra flere prosjekter i nærheten.

Har du et prosjekt på gang?

Vi hjelper deg gjerne med å gjøre dine ideer om til virkelighet. Kontakt oss for å høre mer om mulighetene - helt uten forpliktelser!

Hva kan vi hjelpe deg med?