Aktivitetsområde Idre Fjäll6 Case Image

6 gode grunner til å velge TRESS som din samarbeidspartner

La oss være innovative sammen!

Vi i TRESS brenner for å skape gode rammer for sport, lek og bevegelse for barn, unge og voksne – og en av våre viktigste oppgaver er derfor å hjelpe deg som arkitekt med å velge de riktige løsningene.

Her er 6 gode grunner til å velge oss som samarbeidspartner for dine prosjekter.

 

1. Hos TRESS får du personlig rådgivning

Uansett om prosjektet ditt er stort eller lite, kan vi hjelpe deg med å finne inspirasjon og se nye muligheter og løsninger. Vi er gjerne med deg hele veien fra idé til ferdig prosjekt – og hjelper deg trygt over målstreken med personlig rådgivning, stort engasjement, solid bransjekunnskap og en helhetlig prosjekttilnærming.

Sammen kan vi blant annet gå på befaring og få et overblikk over området, og samtidig diskutere muligheter, målgruppens behov og konkrete løsninger for prosjektet.

2. Last ned DWG-filer med bare ett klikk

Vi i TRESS vet hva som rører seg innen lekeplass, sport og park. Vi utvider til stadighet sortimentet og vi har til enhver tid mange spennende nyheter!

Med bare ett enkelt klikk, kan du kostnadsfritt laste ned DWG-filer (både 2D og 3D), slik at du enkelt kan bruke våre produkter i dine utemiljøprosjekt!

Arkitektguide Dwg Download No

Du kan laste ned DWG-filene med ett klikk både fra kategorisiden og produktsiden. Du kan også laste ned produktdatablad med all informasjon om produktet – og har du kundeinnlogging kan du legge produktet til dine favoritter ved å trykke på det lille hjerteikonet.

3. Få hjelp til planlegging og visualisering

Vi vet hva som skal til for å komme i mål med et prosjekt - og vi hjelper deg gjerne med det vi kan når prosjektet skal planlegges og visualiseres. Vi utvikler og tilpasser også gjerne våre produkter for å oppnå akkurat det uttrykket og designet som du ønsker til ditt prosjekt.

Resultat Ritning Content Image

Vi kan bistå med flotte visualiseringer/tegninger der vi sammen optimaliserer utformingen av området og samtidig sørger for at gjeldende sikkerhetsstandarder for fallhøyder, fallunderlag mm overholdes.

4. Vi tilbyr et bredt spekter av løsninger

Våre prosjektselgere har mange års erfaring med å designe og etablere både lekeplasser, utendørs treningsområder, arealer for utendørsidrett, oppholdsområder og mye mer. Vi kan med andre ord hjelpe deg uansett type prosjekt – også når løsningen skal ha universell utforming slik at området er tilgjengelig for alle.

Legeplads Boligområde Aalborg03 Case Image

Lekeplass

Dersom du planlegger en lekeplass har du kanskje en idé, et konsept eller et tema som skal være gjennomgående for området. Vi tilbyr unike, skreddersydde løsninger – uansett om du ønsker en lekeplass som blender inn i naturen rundt eller en fargerik lekeplass med lekeapparat og annet utstyr som har en gjennomgående farge.

Relevant innhold innen lekeplass:

Slik lykkes du når du skal bygge en lekeplass!

Se våre lekeplasserier!

Se våre produkter til attraktive temalekeplasser!

Aktivitetsområde Idrætsanlæg Randers03 Case Image

Utendørs trening

Vi er stolte av å kunne si at vi har markedets absolutt beste utvalg av utendørs treningsutstyr. Vårt utvalg består av alt fra utfordrende ninjatrening og militære hinderløyper til store multifunksjonelle treningsstativ, mindre treningsstasjoner og treningsmaskiner med lukkede vektsystem.

Relevant innhold innen utendørs trening:

Komplette pakkeløsninger til treningsområder utendørs.

Slik bygger du et utegym!

 

Aktivitetsområde Idrætsanlæg Randers12 Case Image

Utendørsidrett

Anlegg for utendørsaktiviteter er populære blant barn, unge og voksne – og i TRESS har vi lang erfaring og kunnskap om hva som fungerer og hva som ikke fungerer.

Relevant innhold innen utendørsidrett:

Se vårt utvalg av ballbinger!

Se vårt utvalg av utstyr til ballsport!

Se vårt utvalg av utstyr til parkour!

Se vårt utvalg av skateramper og rails!

Parkmöbler Category Image

Parkmøbler og tilbehør

Hos oss finner du et stort og variert utvalg av parkmøbler og annet tilbehør til utemiljøet; avfallsbeholdere, sykkelstativ, blomsterkasser og mye mer. Parkmøbler og passende tilbehør skaper attraktive utemiljø og bidrar til et helhetlig inntrykk.

Relevant innhold innen parkmøbler og tilbehør:

Se vårt utvalg av parkmøbler!

Oppdag møbelseriene fra Mobilis Design!

Alla Kan Bild2 Arkitektguide Content Image

Tilgjengelighetstilpassede utemiljø

TRESS har et stort fokus på inkludering og mener at aktivitet og bevegelse skal være en mulighet for alle – funksjonsnedsettelser eller ei! Derfor har vi et bredt utvalg av produkter som sørger for at barn, unge og voksne kan delta i lek, aktiviteter og trening utendørs.

Relevant innhold innen tilgjengelighetstilpassede utemiljø:

Tilgjengelighetstilpassede lekeplasser

Tilgjengelighetstilpassede parkmøbler

Tilgjengelighetstilpassede underlag

Tilgjengelighetstilpasset utendørstrening

 

5. La deg inspirere av andre prosjekter

Finn inspirasjon til ditt neste prosjekt blant våre mange utemiljøprosjekter – levert til blant annet skoler, barnehager, boligområder, idrettsanlegg, parkmiljø m.m. Se alle i vår prosjektoversikt.

NO Case Overview

Slik navigerer du blant våre prosjekt

Via galleriet: Scroll nedover i galleriet, la deg inspirere av flotte prosjektbilder og klikk på de prosjektene som er relevante for deg.

Via kartet: Få en enkel oversikt over plasseringen av prosjektene og finn prosjekter nær deg.

Via filtreringsalternativene: Finn prosjekter innenfor utvalgte områder eller produktkategorier og sorter etter prosjekter i Danmark, Norge og Sverige.

Oppdag flotte prosjekt her!
Produkter Arkitektguide Content Image 814 Px

Produkter og Sikkerhet

Våre lekeplassprodukter oppfyller gjeldende standard EN 1176; sikkerhetskrav for fastmonterte offentlige lekeapparat og underlag.

Våre utendørs treningsprodukter oppfyller gjeldende standard EN 16630; permanent installert utendørs treningsutstyr.

Med egen produksjon av lekeplass- og utendørs treningsutstyr er fleksibilitet og kundetilpasning en del av hverdagen. Med nøye utvalgte materialer og dyktige håndverkere kan vi tilby produkter med unike egenskaper og fordeler.

Visste du at vi tilbyr en WOOD2WOOD fundamentløsning? Det er et miljøvennlig alternativ til stålfundamenter hvor lerk skjøtes med eik i stolpene. Stolpene er slått ned i bakken og gir en naturlig overgang uten synlig fundament.

Miljö2 Arkitektguide Content Image 814 Px

Miljø og kvalitet

TRESS er en av Skandinavias ledende leverandører av sports- og aktivitetsutstyr. Vi mener det er helt naturlig å prioritere miljøet, og for deg som kunde sikrer dette en miljøvennlig samarbeidspartner som overholder gjeldende lovgivning.

TRESS er både miljø- og kvalitetssertifisert etter standardene ISO 14001 (Miljø) og ISO 9001 (Kvalitet). Det betyr at vi som selskap jobber aktivt for å redusere vår miljøpåvirkning, og at vi fokuserer på å implementere og dokumentere strømlinjeformede arbeidsprosesser og forbedringer.

Når du velger produkter fra vårt brede sortiment, kan du være sikker på at de også er sertifisert etter TÜV, et av de sterkeste kvalitetsmerkene internasjonalt. I tillegg bruker vi både FSC- og PEFC-merket tre.

Kan vi hjelpe deg med ditt prosjekt?

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale!

Hva kan vi hjelpe deg med?