Lekeplass Lekeland Ålesund09 Case Image

By

Ålesund, Norge

Område

Park

Byggeår

2018

Leken lekeplass på Barnas Lekeland i Ålesund

Lekeplass Lekeland Ålesund08 Case Image
Lekeplass Lekeland Ålesund06 Case Image
Lekeplass Lekeland Ålesund05 Case Image
Lekeplass Lekeland Ålesund07 Case Image
Med over 20 års erfaring som prosjektleder for anlegg i hele norden brenner jeg for å skape aktive og inkluderende utemiljø for store og små. Sammen skaper vi spennende lek- og aktivitetsanlegg!

Prosjektselger

Ole Eidsheim

Telefon: +47 918 18 843

E-post: oe@tress.no

Opplevelser innendørs og utendørs

Opplevelser innendørs og utendørs

Morsom og fargerik lekeplass i tilknytning til innendørs lekeland. Spennende lekeapparat som inviterer til lek og samtidig lar barna utvikle seg motorisk, intellektuelt og sosialt.

Tilpasset lek for alle aldre

Tilpasset lek for alle aldre

Lekeplassen består av varierte lekeapparat som vil tilby lekeglede for barn i alderen 0-12 år. Det gjennomgående lekne temaet skaper et inspirerende miljø for store og små.

Lekne former med gummiasfalt

Lekne former med gummiasfalt

Det er benyttet plasstøpt fallunderlag som lar deg leke med form og farge. I tillegg til å tilby sikkerhet ved fall er gummiasfalt også lett å rengjøre og lyddempende.

Produkter i prosjektet

Finn prosjektet!

På kartet vil du se nøyaktig hvor dette prosjektet er lokalisert. Da kan du enkelt finne fram dersom du vil dra og se det i virkeligheten.

Ved å bruke knappene på kartet (+ og -) kan du zoome ut og se andre prosjekt i nærheten. Benytt anledningen til å oppdage og få enda mer inspirasjon fra flere prosjekter i nærheten.

Har du et prosjekt på gang?

Vi hjelper deg gjerne med å gjøre dine ideer om til virkelighet. Kontakt oss for å høre mer om mulighetene - helt uten forpliktelser!

Hva kan vi hjelpe deg med?