Utegym Park Avesta1 Case Image

By

Avesta, Sverige

Produktkategori

Område

Park og Fritid

Byggeår

2018

Avesta Sportpark har Sveriges første Street Barbell treningsmaskiner

Avesta Sportspark i Sverige tilbyr et bred spekter av muligheter for gratis og spontan trening - nå også styrketreningsmaskiner med justerbare vekter og utfordrende hinderløypemoduler.

Utegym Park Avesta3 Case Image
Utegym Park Avesta2 Case Image
Utegym Park Avesta4 Case Image
Utegym Park Avesta1 Case Image
Første StreetBarbell i Sverige

Første StreetBarbell i Sverige

Utegymmet i Avesta Sportpark ble åpnet i 2018. Her ble Sveriges første treningsmaskiner fra StreetBarbell levert. Med de justerbare vektene kan både godt trente og nybegynnere trene styrke.

En skikkelig hinderløype

En skikkelig hinderløype

Idrettsparken tilbyr også en real hinderløype med mange hinder. Her kan du trene sammen med en venn, klatre, gå armgang, krype og balansere rundt banen.

Stort utvalg i parken

Stort utvalg i parken

Idrettsparken er en fantastisk plass hvor alle som vil kan trene helt gratis. Med et bredt utvalg som eksempelvis skatepark, parkour, frisbeegolf og tennis, kan beboerne i Avesta alltid finne noe å gjøre. Det viktigste er jo å bevege seg!

Produkter i prosjektet

Finn prosjektet!

På kartet vil du se nøyaktig hvor dette prosjektet er lokalisert. Da kan du enkelt finne fram dersom du vil dra og se det i virkeligheten.

Ved å bruke knappene på kartet (+ og -) kan du zoome ut og se andre prosjekt i nærheten. Benytt anledningen til å oppdage og få enda mer inspirasjon fra flere prosjekter i nærheten.

Har du et prosjekt på gang?

Vi hjelper deg gjerne med å gjøre dine ideer om til virkelighet. Kontakt oss for å høre mer om mulighetene - helt uten forpliktelser!

Hva kan vi hjelpe deg med?