Utegym Idrottsplats Sundsvall1 Case Image

By

Sundsvall, Sverige

Produktkategori

Område

Idrettsanlegg

Byggeår

2023

Utegym ved idrettsanlegg i Sundsvall i Sverige

Sundsvall kommune i Sverige investerer i innbyggernes helse med et helt nytt utendørs gym midt i byen. Med nærhet til flere skoler og en beliggenhet like ved Himlabadet og Sundvalls idrettshall er det nå et flott utegym med justerbare treningsmaskiner som passer til de fleste.

Utegym Idrottsplats Sundsvall7 Case Image
Utegym Idrottsplats Sundsvall6 Case Image
Utegym Idrottsplats Sundsvall2 Case Image
Utegym Idrottsplats Sundsvall3 Case Image Stående
Ubrukt grøntareal

Ubrukt grøntareal

Fra ubrukt grøntareal til et komplett utendørs treningssenter med 18 ulike trenbingsstasjoner. Et utrolig løft på en tidligere tom overflate. Utegymmet ligger sentralt der mange går forbi. Dette gjør forbipasserende kan sette av tid til en liten økt før de går videre.

Kombiner bading og trening

Kombiner bading og trening

Kjøper du adgangskort til Himlabadet kan du kombinere bading i utendørsbassenget med en treningsøkt i Sundvalls største utegym. Utegymmet har nemlig både inngang direkte fra badet og inngang utenfor parkeringsplassen, Her kreves ingen medlemskap - og utegymmet er alltid åpent.

Tilgjengelighetstilpasset

Tilgjengelighetstilpasset

Utstyret er en god blanding av Street Barbells treningsmaskiner med justerbare vekter og trenbingsstasjoner, hvorav mange er tilgjengelige for rullestolbrukere. Basen er støpt gummidekke som også øker tilgjengeligheten. Med loungebenker fra Mobilis Design er utegymmet komplett.

Flere flotte bilder av prosjektet

Produkter i prosjektet

Finn prosjektet!

På kartet vil du se nøyaktig hvor dette prosjektet er lokalisert. Da kan du enkelt finne fram dersom du vil dra og se det i virkeligheten.

Ved å bruke knappene på kartet (+ og -) kan du zoome ut og se andre prosjekt i nærheten. Benytt anledningen til å oppdage og få enda mer inspirasjon fra flere prosjekter i nærheten.

Har du et prosjekt på gang?

Vi hjelper deg gjerne med å gjøre dine ideer om til virkelighet. Kontakt oss for å høre mer om mulighetene - helt uten forpliktelser!

Hva kan vi hjelpe deg med?