Utegym Idrottsplats Mjölby2 Case Image

By

Mjölby, Sverige

Område

Idrettsanlegg

Byggeår

2019

Utegym som passer for alle i Mjölby i Sverige

På Skänninge IP i Mjölby kommune var det allerede flere fotballbaner og treningsbaner. Her skulle et utegym gi idrettsplassen en ny dimensjon. Både store og små beveger seg i området, så et utegym som kunne tilpasses den enkelte bruker, også rullestolbrukere, var et sterkt ønske.

Stort utvalg av treningsmaskiner avgjorde

Valget falt på Street Barbell, der utvalget av produkter tilrettelagt for funksjonshemmede er stort. Mjölby kommune valgte ut to maskiner som er tilrettelagt for funksjonshemmede, Brystpress sittende og Rygg- og armdrag sittende, samt to maskiner for stående trening; Markløft og Benpress stående. I tillegg valgte kommunen en TRESSfit treningsstasjon som gir allsidig trening for hele kroppen på et lite område. Street Barbell treningsstasjonene er lakkert i RAL 7016 Anthracite grey og gjør seg veldig bra på det grønne kunstgresset.

Utegym Idrottsplats Mjölby1 Case Image
Utegym Idrottsplats Mjölby6 Case Image
Utegym Idrottsplats Mjölby3 Case Image
Utegym Idrottsplats Mjölby7 Case Image
Utegym Idrottsplats Mjölby5 Case Image

Fordeler med Street Barbell

Hver maskin har en QR-kode som linker til en instruksjonsvideo som viser hvordan man bruker maskinen og utfører øvelsen/-e. Det finnes også instruksjonsvideoer som gir eksempler på kondisjonstrening og styrketrening. Alt du trenger er en smarttelefon som kan lese QR-koden og så er du i gang! Street Barbell-maskinene har justerbare vekter som passer både voksne og unge, uavhengig av fysikk. Den enkle justeringen av vektene gjør at alle kan trene uavhengig av tidligere erfaring. Vektskivene er i et lukket system som gjør at de ikke kan tas av eller fjernes. Dette utgymmet blir en naturlig møteplass for gutter og jenter, unge og voksne, som alle kan møtes og trene sammen i et inspirerende og aktivt miljø.

Utegym Idrottsplats Mjölby3 Case Image

Fordeler med TRESSfit treningsstasjon

På den grønne TRESSfit treningsstasjonen finnes det en detaljert instruksjonsplakat med forslag til treningsøvelser. I tillegg er det QR-koder som leder til instruksjonsvideoer som viser hvordan man kan trene på de ulike modulene. Her er moduler for blant annet armgang, dips, sit-ups og andre funksjonelle øvelser der man bruker egen kroppsvekt som motstand. Treningsstasjonen er helt vedlikeholdsfri og oppfyller naturligvis alle sikkerhetsstandarder.

Skänninge IP får utegym

Skänninge IP får utegym

TRESS Sverige ble kontaktet av Mjölby kommune som ønsket hjelp til å komme med et forslag til deres første utegym. Her ville et utegym tilføre idrettsparken enda en dimensjon.

 Stort utvalg avgjorde

Stort utvalg avgjorde

Valget falt på Street Barbell, hvor utvalget av tilgjengelighetstilpassede maskiner blandet med vanlige treningsapparater er stort. Mjölby kommune valgte to maskiner som er tilrettelagt for alle. I tillegg valgte de en TRESSfit treningsstasjon som gir allsidig trening for hele kroppen på et lite område.

Naturlig møteplass

Naturlig møteplass

Utegymmet blir en naturlig møteplass for unge og voksne i idrettsparken, der man kan trene og omgås i et inspirerende og aktivt miljø.

Produkter i prosjektet

Finn prosjektet!

På kartet vil du se nøyaktig hvor dette prosjektet er lokalisert. Da kan du enkelt finne fram dersom du vil dra og se det i virkeligheten.

Ved å bruke knappene på kartet (+ og -) kan du zoome ut og se andre prosjekt i nærheten. Benytt anledningen til å oppdage og få enda mer inspirasjon fra flere prosjekter i nærheten.

Har du et prosjekt på gang?

Vi hjelper deg gjerne med å gjøre dine ideer om til virkelighet. Kontakt oss for å høre mer om mulighetene - helt uten forpliktelser!

Hva kan vi hjelpe deg med?